Tallenne/Standardised Trust: Practical experiences on enabling Trade Finance digitalisation presented by ICC UK 16.1.2023

Standardised Trust, Harri Rantanen (SEB) järjesti tilaisuuden, jossa kuulimme ICC UK:n pääsihteerin Chris Southworthin kattavan ja käytännönläheisen esityksen UK:n MLETR:n täytäntöönpanosta. Keskustelu oli vilkasta tilaisuuden jälkeen ja yhteinen päätelmä oli, että tarvitsemme laajaa yhteistyötä digitalisaation edistämiseksi kansainvälisessä kaupassa Suomessa ja laajemmin Pohjoismaissa. Nyt meillä on mahdollisuus saada tukea ja oppia UK:n mallista.

Osallistujia oli ympäri Euroopan etänä sekä SEBin tiloissa Helsingissä. Mukana oli myös ICC Suomen Trade Finance asiantuntijoita sekä ICC Suomen toimiston tiimi. Lämmin kiitos Harri Rantaselle kutsusta,  järjestelyistä sekä erittäin hyödyllisestä sisällöstä!

Voit katsoa tilaisuuden TALLENTEEN  , tutustua Harri Rantasen ja Chris Southworthin esityksiin.