Incoterms®

ICC Incoterms® -säännöt eli ”International Commercial Terms” ovat olennainen osa ICC:n työtä, ja ne auttavat ICC:tä erottumaan muista kansainvälisistä liike-elämän järjestöistä. ICC Incoterms® -säännöt edistävät kaupan sujuvuutta auttamalla kauppiaita välttämään kalliita väärinkäsityksiä selventämällä tehtäviä, kustannuksia ja riskejä, jotka liittyvät tavaroiden toimittamiseen myyjältä ostajalle.

Sääntöihin on vuosien varrella tehty muutoksia, jotta ehdot voitaisiin mukauttaa maailmankaupan uuteen kehitykseen. Kaikissa tapauksissa tarkistuksilla on pyritty varmistamaan, että ICC Incoterms® -sääntöjen sanamuoto vastaa selkeästi ja tarkasti kauppakäytäntöä.

 

Incoterms®

Incoterms®-säännöt ovat joukko standardeja, joita käytetään kansainvälisissä ja kotimaisissa tavarantoimitussopimuksissa. UNCITRAL on tunnustanut ne maailmanlaajuiseksi standardiksi ulkomaankaupan yleisimpien ehtojen tulkinnassa. Ne auttavat välttämään kalliita väärinkäsityksiä selventämällä tehtäviä, kustannuksia ja riskejä, jotka liittyvät tavaroiden toimittamiseen myyjältä ostajalle.

  • Julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 1936!
  • Viimeisin versio on Incoterms® 2020, säännöt päivitetään kymmenen vuoden välein.
  • Incoterms® 2020 ovat saatavilla myös puhelimen aplikaationa!

Hanki Incoterms® 2020 ICC Kaupasta!