Globaali kauppakamariverkosto

World Chambers Federation

Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n World Chambers Federation (WCF) toimii kauppakamariverkoston selkärankana, joka johtaa, yhdistää ja inspiroi kauppakamareita ympäri maailman. Yli 400 vuotisen historiansa aikana kauppakamarit ovat laajentuneet lähes jokaiseen maahan ja tarjoavat aktiivisesti lukuisia ohjelmia ja palveluita kaupan, yrittäjyyden ja kasvun edistämiseksi. Kauppakamarit nähdäänkin keskeisenä ja luotettavana toimija hallitusten, yritysten ja suuren yleisön välillä. WCF yhdistää tämän dynaamisen verkoston ja edustaa paikallisten, kansallisten, alueellisten, kahdenvälisten ja monikansallisten kauppa- ja teollisuuskamarien etuja maailmanlaajuisesti.

World Chambers Federationin palvelut kauppakamareille

Jäsenenä olet osa globaalia kauppakamariyhteisöä ja olet mukana luomassa avointa ja kilpailukykyistä liiketoimintaympäristöä sekä edistät mahdollisuuksia kasvulle ja vauraudelle kaikille, kaikkialla.

  • Hankit kauppakamarillesi maailmanluokan statuksen.
  • Pysyt ajan tasalla haasteista ja mahdollisuuksista, joita kauppakamarit kohtaavat globaalisti.
  • Laajennat verkostoasi maailmanlaajuisesti +100 maassa sekä tärkeimpien kansainvälisten järjestöjen kanssa.
  • Kehität, tehostat ja digitalisoit kaupankäyntiin liittyviä dokumentteja.
  • Olet osa kauppakamareille ja yrityksille räätälöityjä, seuraavan sukupolven ratkaisuja.

Suomessa toimivat 19 kauppakamaria ovat WCF:n jäseniä. Keskuskauppakamari koordinoi ja tukee kauppakamareita WCF:n tarjoamissa palveluissa kuten alkuperätodistusten ja ATA Carnet -tulliasiakirjojen myöntämisessä. Lisätietoa ulkomaankaupan asiakirjoista sekä yhteyshenkilöt löytyvät Keskuskauppakamarin sivuilta.

Kauppakamariverkoston jäsenyys

Liittymällä ICC World Chambers Federationiin kauppakamarisi on osa globaalia foorumia, joka edistää kasvua, vaurautta ja mahdollisuuksien toimintaympäristöä kaikenkokoisille yrityksille ympäri maailman. WCF:n sisäinen Chambers Connect -verkkoyhteisöalusta tuo yhteen ihmiset, palvelut ja mahdollisuudet tiedon ja asiantuntijuuden jakamiseen ja tiiviimpään yhteistyöhön.

Lisätietoa WCF jäsenyydestä (pdf)

Jäsenyys on avoin kaikille kauppakamareille. Vuosittainen jäsenmaksu on 500 € /vuosi. Lisätiedot ja liittymislomake löytyvät tästä.