ICC Suomi Advisory Board – kokous 31.5.2024

ICC Suomen Advisory Board järjesti kevätkokouksensa 31.5.2024. Kokouksessa vieraana olivat ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavio, Suomen Iso-Britannian suurlähettiläs Jukka Siukosaari sekä ulkoministeriön kansainvälisen kaupan alivaltiosihteeri Jarno Syrjälä.

ICC Suomen Advisory Boardin puheenjohtaja Antti Niemelän tahdittamana kokous aloitettiin alivaltiosihteeri Jarno Syrjälän alustuksella Suomen kansainvälisestä kauppapoliittisesta tilanteesta. Saavuttuaan paikalle ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavio jatkoi tuoreilla terveisillä Brysselin kauppaministerikokouksesta, sekä avasi keskustelun muista ajankohtaisista kaupallisista teemoista. Kokouksen lopuksi Suomen Iso-Britannian suurlähettiläs Jukka Siukosaari antoi ajankohtaiskatsauksen Iso-Britannian kaupalliseen tilanteeseen sekä mahdollisuuksiin. Jokaiselle aihealueelle oli myös varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Kiitokset kaikille kokoukseen osallistujille! Seuraavan kerran ICC Suomen Advisory Board kokoontuu syksyllä.