Verkosto ja vaikuttaminen

Kansainvälinen kauppakamari on maailman suurin businessverkosto, jolla on myös ainutlaatuiset institutionaaliset vaikutusmahdollisuudet yksityisen sektorin edustajana esimerkiksi YK:ssa, OECD:ssä sekä Maailman kauppajärjestö WTO:ssa.

ICC Suomen kansallisten komissioiden kautta yrityksesi voi ponnahtaa myös kansainvälisiin komissioihin vaikuttamaan globaaleihin yritysmaailman ongelmiin, sekä verkostoitumaan muiden kansainvälisten yritysten kanssa.

ICC Suomen kansalliset komissiot

ICC Suomen omat kansalliset komissiot heijastelevat Kansainvälisen kauppakamari globaalia agendaa keskittyen ennen kaikkea kansallisiin kysymyksiin. Kansallisten komissioiden kokouksissa on usein vieraana huippuasiantuntijoita, ja ne kokoontuvat tyypillisesti 2-6 kertaa vuodessa, tai kutsusta. Komissioiden kokoonpanot löydät täältä.

ICC globaalit komissiot

ICC:n pääkonttorissa Pariisissa järjestettävissä komissioiden kokouksissa käsitellään eri työaiheita globaalilla skaalalla. Kansainväliset komissiot ovat oiva paikka kartuttaa yrityksen asemaa kansainvälisesti, kasvattaa omaa asiantuntijuutta, sekä tuoda suomalaisia yritysnäkökulmia mukaan globaaleihin päätöksentekoprosesseihin! Lisätietoa ICC WBO -sivuilta.


Kiinnostuitko?

ICC Suomen Kansalliset komissiot

Digital Economy

Puheenjohtaja:

Harri Rantanen / Business Developer / SEB Suomi

Sustainability

Puheenjohtaja:

Marko Vainikka / Johtaja, yhteiskuntasuhteet ja kestävä kehitys / Wärtsilä Oyj

Arbitration & ADR

Puheenjohtaja:

Anders Forss / Partner / Castrén and Snellman

Banking & Trade Finance

Puheenjohtajat:

Pankkien koordinaatioryhmä: Antti Niemelä / Head of Transaction Banking / OP Group
Pankkitekninen asiantuntijaryhmä: Jonne Perä / Client Services Manager / SEB Finland
Trade Finance -yritysverkosto: Matti Malminen / Vice President / Konecranes